Fastned bouwt een Europees netwerk van snellaadstations voor elektrische auto’s, direct langs de snelweg.

Bij Fastned stations kun je snel je auto opladen en je weg weer vervolgen. Autofabrikanten investeren momenteel miljarden euro's in de ontwikkeling en productie van elektrische auto’s. Deze auto’s zien we dan ook in steeds grotere getale op de weg. Fastned bouwt de infrastructuur die nodig is om al deze auto’s snel op te laden. We zijn begonnen in Nederland, maar ons doel is een Europees netwerk van snellaadstations. Alleen dan ervaart de elektrische rijder volledige vrijheid. En alleen dan kan de elektrische revolutie pas beginnen.

The countries which are going to have charging infrastructure are going to see a very big burst of zero-emission vehicles

Renault-Nissan CEO Carlos Ghosn

Steeds sneller laden

Fastned bouwt de snelste stations. Het laden zal in de toekomst sneller gaan dan vandaag - en zal niet veel langer duren dan een kopje koffie drinken. Daarom hebben we onze stations zo ontworpen dat we ze makkelijk kunnen updaten als er betere hardware en software beschikbaar is. Zodat je altijd zo snel mogelijk laadt bij ons.

The Fastned Story

The Fastned Story is het adembenemende relaas van de Nederlandse start-up van Bart Lubbers en Michiel Langezaal. Je beleeft hoe de pioniers met grote volharding tegenslagen overwinnen, puzzels oplossen en successen vieren. The Fastned Story laat de realiteit van een start-up zien. Daarbij geeft het een goed inzicht in de opkomst van de elektrische auto.

Lees het boek hier