Fastned Founders Club

Een exclusieve club van investeerders die substantieel investeren (EUR 50.000 en meer via primaire uitgifte) in Fastned.

Founders laden hun leven lang gratis bij alle Fastned stations en zijn welkom bij het jaarlijkse Founders Diner. Op dit moment telt de Founders Club [78] leden. De voorwaarden kunt u hier vinden. De Founders Club is momenteel gesloten voor nieuwe leden.

Founders aan het woord

"Ik steun alleen nog maar bedrijven die de wereld verbeteren."
Jan Driessen

“Fastned is de zuinigste turbo naar een groenere autowereld: top in concept, top in ondernemerszin, top in teamwork, toewijding en deskundigheid.”
Fred Matser

"Elektrisch rijden biedt een schone toekomst voor het welzijn van ons en onze kinderen en hun kinderen.”
Michiel de Vos 

"Samen rijden we een mooie toekomst tegemoet.”
Guido Hoogers

“Ik steun Fastned omdat ik groot respect heb voor jonge mensen, die met volledige inzet, het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk maken, zeker als dit onze kleine "planeet aarde" ten goede komt.”
Jaap Ridder

“De reden waarom ik founder geworden ben is dat ik persoonlijk een significante bijdrage wil leveren aan het milieu en een signaal wil afgeven aan personen en bedrijven om mij heen om dit initiatief na te volgen!"
Robin de la Roij

"Ik was op zoek naar een investering voor de toekomst en wilde bijdragen aan een bedrijf dat al met beide benen in de toekomst staat! Pionieren vraagt om (financiële) ondersteuning en vertrouwen. Dat wil ik allebei geven!"
Raymon Geurts

"Wij zijn Founder van Fastned geworden omdat jullie een fundamentele bijdrage leveren aan een gezonder milieu, nu en voor toekomstige generaties. Daar geloven we in!"
Paul Melman & Rens Greebe

"Eindelijk een mooie kans voor onze generatie om iets positiefs te kunnen laten zien aan ons nageslacht."
Ruben Buizert

"Disruptive technology, duurzaam, met een geloofwaardige business case en gedragen door een zeer enthousiast team."
Bert Zijlmans

"Nu én later met trots kunnen vertellen dat ik mede founder ben van deze club!"
Harm Otten

"Duidelijke focus. Duurzaam en toekomstgericht. Bevlogen professionals. Ik doe mee!"
Jan Kok

"Ik heb geïnvesteerd in FastNed omdat ik geloof dat iedereen nu al elektrisch kan rijden als er een fijnmazig snellaadpunten netwerk is."
Marius Meijer

"Ik ben Founder geworden omdat ik geloof in elektrisch rijden en de promotie zie die jullie initiatief daarin brengt. Om die zelfde reden heb ik onlangs een Tesla gekocht, mijn eerste nieuwe auto ooit! Ik stop dus graag geld in de promotie van elektrisch rijden omdat ik het zie als een enorme duurzame stap voorwaarts."
Patrick Defaix
 


+ Nog 64 anderen

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om ons te bellen op 020-7055380. Mailen kan natuurlijk ook: investeren@fastned.nl

De voorwaarden voor gratis laden vindt u hier.