Fastned Blog

Fastned introduceert: snelladen voor de prijs van langzaam laden

30 april 2015

Fastned introduceert vandaag een nieuw abonnement waarbij je voor een klein bedrag per maand bij alle Fastned stations kunt snelladen voor de prijs van langzaam laden. Met Fastned standard betaal je nog maar €9.99 per maand en €0.35 per kWh.

Lees verder

Oneerlijke concurrentie langs de Nederlandse snelweg

2 april 2015

Nederland loopt in Europa voorop met elektrisch rijden. Maar wie in Nederland elektrische rijdt, wordt gediscrimineerd langs de snelweg. Toch is er een eenvoudige oplossing.

Lees verder

1000ste investeerder

24 maart 2015

Fastned groeit snel. Nog geen jaar na de beursgang van Fastned zijn er meer dan 1000 mensen mede-eigenaar geworden van Fastned. Een interview met Efred Tolsma uit Friesland, de duizendste investeerder.

Lees verder

Aan de Nederlandse automobilist

3 maart 2015

Om elektrische auto’s vrijheid te geven bouwt Fastned snellaadstations op 201 verzorgingsplaatsen langs de Nederlandse snelweg. Maar de Nederlandse Staat beschermt de positie van benzinestationexploitanten en oliemaatschappijen.

Lees verder

Drive different

20 februari 2015

Apple lijkt te werken aan een elektrische auto. Juist het feit dat ze geen ervaring hebben met verbrandingsmotoren is een groot voordeel: ze kunnen met een schone lei beginnen.

Lees verder

Makkelijk laden met je Travelcardpas

23 december 2014

Goed nieuws! Naast MultiTankcard is Travelcard nu ook gekoppeld aan de Fastned app. Dit betekent dat je je Travelcardpas vanaf nu als betaalmiddel kunt gebruiken in de Fastned app.

Lees verder

Fastned krijgt steun van EU voor bouw snellaadstations in Duitsland!

19 december 2014

Champagne! Vandaag hebben we bekend gemaakt dat de Europese Unie 2 miljoen euro subsidie heeft toegekend aan Fastned voor de aanleg van een corridor van snellaadstations in Nederland en Duitsland.

Lees verder

Fastned wint ook hoger beroep van tankstations

9 december 2014

Geweldig nieuws! We hebben zojuist te horen gekregen dat het Gerechtshof in hoger beroep heeft bekrachtigd dat de Nederlandse Staat in 2012 concessies mocht uitgeven voor snellaadstations langs de snelweg.

Lees verder

Makkelijk laden met je tankpas

4 december 2014

Sinds vandaag is het mogelijk om een MultiTankcard als betaalmiddel in te voeren in de Fastned app. Nadat je eenmalig je kaartnummer hebt ingevoerd verlopen betalingen automatisch via je tankpas.

Lees verder

10 redenen om te investeren in Fastned

20 september 2014

Het “Kodak moment” is nabij!

Lees verder