Fastned Blog

Fastned introduceert laden zonder laadpas

17 oktober 2017

Met Autocharge worden laadsessies direct na het inpluggen van de elektrische auto gestart

Lees verder

Fastned groeit met 111% in derde kwartaal

11 oktober 2017

Ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2016, zijn de afzet, omzet en het aantal klanten van Fastned in het derde kwartaal van 2017 opnieuw sterk toegenomen.

Lees verder

Meet the A-team!

26 september 2017

Vanaf eind september krijgt Fastned versterking van een enthousiast Pluryn-team. Pluryn is een zorginstelling voor mensen met complexe problematiek. Het betreft hier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt - als gevolg van een verstandelijke of lichamelijke handicap, gedragsproblemen of langdurige werkloosheid.

Lees verder

Fastned krijgt 4,1 miljoen euro van Duitse overheid voor bouw 25 snellaadstations

12 september 2017

Fastned heeft vandaag een subsidie van 4,1 miljoen euro toegewezen gekregen van staatssecretaris Rainer Bomba van het Duitse Ministerie van Vervoer en Digitale Infrastructuur.

Lees verder

Fastned ziet omzet met 119% groeien

27 juli 2017

Fastned maakt halfjaarcijfers bekend

Lees verder

Fastned versterkt eigen vermogen

29 juni 2017

Investeringsmaatschappij Breesaap converteert haar volledige lening aan Fastned per 30 juni 2017 naar certificaten van aandelen. Het betreft een bedrag van 10.3 miljoen euro dat wordt geconverteerd tegen een koers van 10 euro per certificaat.

Lees verder

Extra groeikapitaal voor Fastned

8 juni 2017

Fastned heeft 1 miljoen euro aan nieuw kapitaal verworven via de uitgifte van certificaten van aandelen aan investeringsmaatschappij Ballotta B.V.. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend die voorziet in een mogelijke uitbreiding van de investering tot 2,5 miljoen euro voor het einde van 2018.

Lees verder

Fastned haalt 7,7 miljoen euro op voor groei netwerk

7 juni 2017

Fastned heeft in twee weken tijd 7,7 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van obligaties. In eerste instantie was de uitgifte beperkt tot 3,3 miljoen euro, maar gezien de grote vraag heeft de directie besloten om de uitgifte uit te breiden.

Lees verder

Fastned start samenwerking met Van der Valk in Nederland en België

2 juni 2017

Fastned heeft een raamovereenkomst getekend met Van der Valk Hotels & Restaurants voor de bouw van snellaadstations in Nederland en België.

Lees verder

Fastned opent inschrijving obligaties met 6% rente

23 mei 2017

Na een succesvolle uitgifte van obligaties in december vorig jaar start Fastned vandaag de uitgifte van een nieuwe serie obligaties. Hiermee gaat Fastned de uitbreiding van haar netwerk van snellaadstations in Nederland en omringende landen financieren.

Lees verder